Jag

Ja vem är nu denna jag?

Ja det kan man ju fråga sig.

Jag heter Linda och bor i Karlshamn, Blekinge med min sambo C och våran hund Maya.

Är  25 år gamla (shiiiit vart tog tiden vägen..) och pluggar historia på Kristianstad Högskola, något som jag trivs med väldigt bra i grunden även om det ger mig gråa hårstrån med. Det är ett annat ämne.

Jag började med kortmakeri vintern 07 och har sen dess utvecklas till en besatthet och en livstil. Jag trodde inte att det skulle utvecklas till detta men jag har verkligen hittat något som jag trivs med och ger mig chansen att arbeta med händerna och se hur jag utvecklas. Vilket är otroligt givande.

Senvåren/tidig vår 08 blev jag även medlem i Grodans Scrapgardens Grodans Glada Gäng eller Grodans DT gäng. Viket har varit otroligt kul och givande. Det har gett mig chansen att se hur man sköter en affär ifrån insidan, både dess nackdel och dess fördelar. Samt att jag har fått chansen att utmanas och lärt känna ett otroligt gäng med talangfulla tjejer samt Grodans ägare Lucienne.

Under 2009 valde jag att avsluta min tid hos Grodans scrapgarden, då jag kände att det var dags att gå vidare. Sen dess har jag varit GästDT hos Tingtura och Scraphörnan samt att jag var DT hos Instylestamps med. Vilket har varit väldigt givande.

Vintern 08 började jag dessutom scrappa med, det har tagit mig ungefär ett år att komma igång med scrappet på riktigt, visst att jag hade gjort någon enstaka LO innan dess men jag kände alltid att det var inte riktigt min grej.

Men med ett växande fotointresse så blev det till sist rätt naturligt att det kom igång men stämplar och kortmakeri ligger fortfarande mig närmast om hjärtat.

Jag äger en Nikon D80 sen  senvintern 08 och har så smått börjat lära känna den. Men jag hoppas att den ska bli en stor del av min vardag. Men det är mycket fortfarande som jag måste lära mig. 🙂 Men det kommer nog det med.

På återseende!

Ett svar till “Jag

 1. hej!
  jag är intresserad av att köpa en maskin, jag hittade den här sidan http://die-cutting-machines-review.toptenreviews.com/cricut-mini-review.html
  och här cricut mini verkar väldigt billigt, jag hittarinte den i Sverige, bara den där cameo silhuette som kostar nätan 4000.-
  hur mycket köpte du din cricut för? vart? och vad tycker du om den?
  vad ska man tänka på när man köper såna maskiner?
  mvh Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s