Lite nytt och en del tankar.

Vi börjar med alsterna så kan de som vill slippa läsa mina tankar.. 😛

Vi börjar med två stycken LO:s som jag gjorde det igår kväll. Halloween LO blev bättre irl, den var himla svår att fota. Visserligen blev den bättre efter att jag photoshopade den men ändå inte samma känsla som irl. Spökena har jag ritat själv och sen klippt ut i cardstock. Och sen har jag haft massor med klar lack på dem. =) Och titeln har jag med haft lack på. Tog natten att torka men det blev riktigt bra. =)

Det enda negativa med det hela är att jag bara har bara 1 halloween papper så det blir nog inte så mycket mera i denna stilen just nu. iofs är jag nog ingen halloween typ så sätt.

Men det är rätt kul att få leka med spöken och annat kul i LO:arna.

DSC_9182

DSC_9183

och sen blev det en LO om min kära mormor! En otroligt stark kvinna som betyder väldigt mycket för mig.

DSC_9173

DSC_9186

Jag tänkte först att jag skulle lagt upp lite kort med men jag tror att jag tar dem i ett eget inlägg senare istället.

Nu över till lite av mina tankar. Idag har gjort något som jag har skjutit upp på framtiden alldels för länge, både av rädsla men också för att jag inte har velat erkänna det varken för mig själv eller för någon annan.

Men det var Lillnettans inlägg häromdagen som fick mig att tänka till rejält ihop med ett par händelser här hemma.

Jag har sagt detta tidigare och jag har genomfört en del förändringar men de lyckades inte helt ut men nu är det ord och inga visor. Och på många sätt känns det som en stor sten har släpps ifrån mig. Visst en del är kvar och kommer först att släppa lite senare denna månad men ändå. Jag har tagit ett stort steg på rätt väg. Och jag är stolt över mig själv. Samt att jag har satt upp lite mål för mig själv. För varje positiv händelse så får jag en belöning, vilket jag tror kommer att underlätta med för mig själv.

Äh jag ska sluta svamla så mycket men jag ville mest skriva ner lite tankar. 🙂

Annonser

4 responses to “Lite nytt och en del tankar.

 1. Oj, har du tagit halloweenfotot? Jättesnyggt! Ja, hela LO’n så klart med knapparna och söta spökena. 🙂

  Jag är glad om mitt inlägg gav dig en liten skjuts på vägen 😀 – nu vet jag ju förstås inte precis vad dina förändringar gäller, men jag önskar dig lycka till! Det är alltid jobbigt med förändringar (tycker jag) och jag är rätt skör och gråter lätt just nu, men samtidigt är det som du säger, det känns som om den där stenen är borta från axlarna. 🙂

  Kraaaaam!

  • Japp det är jag som har tagit det. Tog det en dimmig dag i våras. 😀

   Mycket av det handlar om det som du själv nämner i ditt inlägg å din blogg.
   Och främst då om det där med budgetera. jag har så svårt för det och jag blir så impulsiv. Och sen sitter jag med massor som jag sen inte använder. Visst att jag säljer av en del men samtidigt är jag lika bra på att köpa så ja.

   Men inget mera av det. Nu är det stränga förhållningsregler som gäller! Varje köp ska vara noga genomtänkt!

 2. Wow. Jag är inte heller någon halloweenmänniska, men jag gillar alla färgklickar som kommer den händelsen. Åsså den spöklika och kusliga stämningen som går att skapa och som du lyckats med. Snyggt.

  Att sätta belöningar – stora som små – för saker man gjort är ett bra sätt att få saker gjorda. Visst är det så mycket som ändå måste göras, men varför inte passa på att lägga in en liten belöning – vad den nu än är.

 3. Tjiiingeling!
  Bhhuuu..vilken härlig Halloween LO och din andra LO va med skit-snygg
  Mee like din stil tjejen
  Hoppas det går bra med allt du funderar på
  kraaam C