Kanon erbjudande ifrån Grodans scragarden!

Hej på er!

Hösten närmar sig sitt slut och snart kommer alla de bilderna från framkallning och i butiken finns underbara papper från Maja Design både kollektionerna ”höstpromenad” och ”skördetid” som passar perfekt till höstens fotografier.

Julen närmar sig också med stormsteg och butiken är fylld med underbara papper från bl. a Basic Grey Wassail, Maja Design och Kaiser, ni hittar dem och lite annat under tema Jul i webbutiken.

Quickutz släpper traditionsenligt även i år ett julset, Jolly som innehåller ett minialfabete på 4*8 dies, 14 cookie cutterfigurer, en magnetpärm 4*8, tre clearstamps, en stamp rockerkloss till clearstamps, två fickkort och två tags av papper och som vanligt finns detta setet bara i en begränsad upplaga. Förbeställer ni ert set före den 7/11 deltar ni i utlottningen av en liten julklapp.

Vi har också ett oemotståndligt erbjudande,till er som länge har sucktat efter en Revolution. Ni får köpa en nu för endast 400kr ( normalpris 1395 kr.) om ni köper:

 • 12″ plattformset 319 kr. ( behövs till 4×8 dies )
 • julkitet Jolly 815 kr. ( se ovan vad som ingår)
 • Revolution Tabletop Die-Cutting Tool +400kr

ENDAST: 1534kr SPARA : 995kr

Tänk er: en Revolution med ett helt alfabet, flera olika juldies,den långa plattformen och lite till för bara 139kr mer än tidigare priset för enbart en Revolution. Med denna kombinationen kan ni använda alla de Quickutz dies som idag finns på marknaden, både 2*2 och 4*4 diesen, cookie cutterdies, 4/8 alfabetena och de underbara bårddiesen. Erbjudandet gäller bara tom.torsdagen 6/11 och så länge Grodans beställda antal räcker. Beräknat leverans V 47

4 svar till “Kanon erbjudande ifrån Grodans scragarden!

 1. äh! det är ju jag som inte kan läsa innantill*s*

 2. du får nog korekturläsa siffrorna lite;-) 400 spänn lät lite för bra *s* o tur att det inte var med en groda i paketet för då hade jag varit svårt frestad

 3. Hej
  Du har blivit utmanad!
  Kolla min blogg för regler!

  Kram

 4. Jolly är ju sååå fint! *drägglar*
  Jag har en utmaning åt dig i min blogg.
  Kram Dolores